CI-viikonloppu Raumalla!

28.8.2023

Tulossa Ci-käyttäjille suunnattu viikonloppu ihan Turun lähellä, eli Raumalla Hotelli Kalliohovissa (Kalliokatu 25, Rauma)

13.-15.10.23. Aiheena matkustaminen sisäkorvaistutteen kanssa. Samalla tutustutaan Raumaan ja syödään hyvin sekä nautitaan vertaisseurasta. Lisäksi pidetään CI-toimikunnan yleiskokous, jossa valitaan uudet jäsenet toimikunnalle. Toimikuntaankin voi tulla mukaan, vaikka vain vuodeksi!

Ota yhteyttä Turun Kuuloyhdistyksen sihteeri Maria Smedsiin, niin mietitään saadaanko turkulaisille järjestettyä jonkinlainen yhteiskuljetus Raumalle. Ja muista ilmoittautua Kuuloliiton Kilta-järjestelmän kautta! Marian yhteystiedot p. 050 3531804, myös Whatsapp ja tekstiviestit sekä sähköposti maria.smeds@saunalahti.fi